Заедно

Стартирах тази инициатива сам, разчитайки на собствените си възможности по отношение средства, действия, контакти и т. н. Те, разбира се, са ограничени, което означава и ограничени резултати. Промяна може да се постигне единствено с обединени усилия.

Вие, пациенти, лекари, обикновени хора или обществени лидери, които споделяте изказаното в този протест и желаете да имате своя принос за постигането на реална промяна в отношението към пациента и качеството на обслужването в здравните ни заведения и кабинети, можете да окажете Вашата подкрепа във всякаква форма:

  • обществена – чрез изказвания, публикации или изяви в публичното пространство, Интернет форуми и др., добавяне на връзки към сайта в търсещи машини, лични сайтове и пр.;
  • идейна – предложения, препоръки, инициативи, изказани на страниците на сайта или изпратени до мен;
  • организационна – организиране и/или участие в конкретни мероприятия и инициативи;
  • IT помощ – в създаването и развитието на самия сайт (ако сте програмист или дизайнер);
  • друга – изброеното до тук не претендира за изчерпателност на формите.

Ако смятате, че бихте участвали в гражданска организация с основна цел постигането на реална промяна в отношението към пациентите от страна на здравния персонал у нас, можете да изпратите вашето съгласие и заявка по някой от посочените в Правила за работа начини, като посочите: вашето име, възраст, занятие, местоживеене и реален e-mail адрес (данните няма да се публикуват и съответно няма да се виждат от останалите потребители и ще се третират съгласно ЗЗЛД).

Записалите се на стария сайт към 31.07.2007 са 98 човека.

Разбира се, можете да се свържете и директно със съществуваща пациентска организация.

Нека протестираме заедно! Вярвам, че нашият глас има значение!

Преди да продължите, моля прочетете целите и задачите пред този сайт-протест

Реклами

2 коментара

  1. Бях един от учениците на Д-р Дертлиев,дръзнал да се изправи за по добър живот ,за демокрация ,ред и законност.Но виждаме какво стана.За мен обаче останаха неговите напътствия ,неговият морал и достойнство.Към този ПРОТЕСТ бих добавил и своя морал и свойто достойнство на човек който уважава 13 вековната история на България.Живеме на земя пазена еднакво от траки ,славяни и българи,за да я има и за поколенията за напред.Към този ПРОТЕСТ бих добавил липсата ни да се борим против цинизмът ,безхаберието и корупцията ,ширещи се днес в обетованата ни Татковина.Примери и идей колкото щете.Слабостите на управляващите ни днес политици граничат с глупостта на „Андрешко“ и това трябва да им се каже,Защото не всичко може да се купи с пари,здравето дори,когато Бог е решил да ни накаже за липсата ни на морал и достойнство като се разболеем от неизличимите ни пороци на съвременното ни политическо съсловие се наказва по най достойния начи.А той е заклеймяване за измяната да се наречеш човек!

  2. Za edna po dobra Balgaria!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: