Инфо-база – Лекари

Нека си бъдем полезни – да направим инфо-база за качествените лекари в България. Пишете коментари за кадърните специалисти, онези които са проявили към вас нужното внимание и професионализъм, но и за онези, които искате да сложим в „черния списък“, за да се пазим от тях.

Можете, без да е задължително, а с идеята за да бъдат коментарите унифицирани и по-прегледни, да използвате следният формат:

Списък: бял/черен (оставете само едната от двете думи)
1. име:
2. специалност:
3. къде се намира: (поликлиника, адрес на кабинет и евентуално в какви часове е там
)
4. защо сте доволен/недоволен от него:
5. ориентир за заплащането:

Махнете или добавете информация, ако смятате, че така коментарът ви би бил най-полезен на търсещите информация.

Вярвам, че подобна инфо-база би била изключително полезна както за пациентите, така и за самите лекари, главно заради т. 4. Иначе подробна база данни за лечебни заведения, лекари и др. можете да намерите тук.

Преди да продължите, моля прочетете целите и задачите пред този сайт-протест

Advertisements

119 Коментари

 1. Списък: бял

  Онкогинеколог – доц. д-р Кърлов – Ракова болница + частен кабинет в София, Лозенец, ул. „Милин камък“

  Най-добрият диагностик и специалист в областта не само според мен, а и според всички доктори в Ракова болница, а и отвъд нея. Завежда онкогинекологията във въпросната болница. Невероятен човек и истински специалист. Горещо ви го препоръчвам дори за профилактични прегледи – съчетава ги с изследвания в няколко лаборатории. Работи със Здравната каса /с изключение на частния си кабинет, но прегледът там е … 20 лева – в Стара Загора цените на самозванците почват от 50/.

  Да не говоря, че този изключителен човек дори отказваше да ми взима пари последните пъти, защото беше бесен на идиота в Стара Загора, който ме беше изкарал болна от рак. Викаше ми „момиченцето“ и щото съм най-голямата лигла на света, влизаше и в ролята на психолог. Абе нямам думи.

  Прякорът му е „последна инстанция“ – известне е с това, че буквално връща жени от „оня свят“. Запознах се лично с няколко такива. На този човек трябва да му се издигне паметник.

  • списък: бял Др Драганов хирург в Токуда най -отговорния лекар отдаден изцяло на професията си- отговорен къдърен -това е рядко срещано в България!!! доверете му се !!!

 2. Списък:бял.
  Д-р Таков- 1ва МБАЛ-пулмолог,работи във вътрешно отделение,предимно сутрин.
  Това е лекарят,който се е отнасял с мен най-човечно,най-мило,с голяма загриженост.Уверявам ви не е корумпиран(може би защото е все още млад).Въпреки младостта си той е професионалист и изключително грижовен.Той наистина е лекар по призвание!Болницата трябва да е горда ,че има такъв кадър!Благодарна съм му за всичко,което направи за мен.Дано и той прочете това(от първа-първо,която Ви измъчи)

  • Моля напишете ми телефон, на който мога да се свържа с д-р Таков.

 3. Списък:черен.
  Проф.Стаменова и доц.Рашева-ИСУЛ-невролози.Доц.Рашева разчита ЕЕГ.Драги пациенти,ако някога имате нужда(дано нямате)от невролог не ходете при тези така наречени лекарки.По-грубо отношение няма и да намерите!Те дори не изслушват оплакванията на пациента,просто му казват какви са оплакванията,а дали е точно така за тях няма значение.Не дай си Боже да се откажете от услугите им и после по спешност да влезете в същата болница!Горко ви.Отношението към животно ще е по-добро,отколкото към вас!Аз го преживях,не зная как успях.За мен се полагаха грижи единствено,когато те не бяха на смяна.Представете си картината:аз бях прикована на легло и имах нужда от помощ за най-елементарните неща,не можех да се обслужвам.И какво правех?Просто чаках те да си отидат,за да си отдъхна(и да получа полагащата ми се грижа…и подлога).Питам се,дали не са проспали Хипократовата клетва,а може и да са я забравили!Като си помисля,че едната от тях преподава…какво ли ще излезе от учениците й?

  • Абсолютно съм съгласна с това мнение! През юли 2007г. бях откарана с бърза помощ в ИСУЛ при проф.Стаменова. Започнаха да искат големи суми пари от моите близки-веднъж за скенера, след това за някакви инжекции и т. н. Оказа се, че имаме познати в друга клиника на ИСУЛ, които казаха, че щом съм здравно осигурена не трябва нищо да заплащам. Намерихме прословутите скъпи инжекции събрани от други отделения и се оказа, че аз нямам нужда от тях. Четири дни никой не се спря до моето легло, за да попитам какво е заболяването ми(парализираха ми се краката и паднах на улицата).На третия ден започнах да движа краката си, а на четвъртия едва стояща права ме изписаха. В коридора срещнах проф. Стаменова и си позволих да я попитам каква е диагнозата ми, а тя се обърна с такава омраза към мен(явно ядосана, че не можаха да вземат пари от мен)и ми изсъска, че аз съм тази която трябва да знам от какво ми са се парализирали краката. Дадоха ми епикриза в която пишеше, че преди да падна на улицата съм почувствала силна болка в кръста, което изобщо не беше вярно. Сега научих, че тази безчовечна „лекарка е станала шефка в болница Свети Наум. Тежко на болните, кой знае как ги рекетира, без да им помага. Тя е жестока, високомерна и корумпирана!

 4. Списък: бял

  Военна медицинска академия София,

  изключителни специалисти, доктор Нончев старши – ендокренолог и доктор Нончев младши – хирург, преди 3 години претърпях операция на щетовидната жлеза без една стотинка, без никакъв намек както от лекари така и от медецинския персонал за пари и какъвто и да е подкуп. От операцията ми остана само една драскотина на която се възхищаваха пластичните хирурзи в Берлин.

 5. СПИСЪК ЧЕРЕН:

  „Д-Р“ ИВАН ДИМИТРОВ И ЕКИПЪТ ОТ МЦ „СВЕТИ ДИМИТЪР “ – СОФИЯ.
  +
  КОЛЕГАТА МУ „Д-Р“ ДИМИТЪР Г.ГЕОРГИЕВ , РАБОТИ И В МЦ „ДЕТСКО ЗДРАВЕ“ – СОФИЯ.

 6. Списък:бял
  И аз подкрепям мнението за доктор Нончев-старши от Военна медицинска академия-София
  Разкошен човек и специалист.

 7. Черен списък
  За съжаление ще се присъединя към мнението за проф. Стаменова. Преживях много лоши моменти с тази жена. Още с пристигането на моя съпруг в интензивното отделение на ИСУЛ се сблъсках с крясаците на тази жена. Която при отворена врата към съпруга ми в присъствието на сина ми, който е десети клас на висок глас ни каза – защо го водите и го измъчвате, а не го оставихте да умре у дома. Тази жена се изживява като килър, решил да определя по собствена преценка, без съд и присъда кой да живее и кой да умре. Къде е съда за такива лекари, къде е главния лекар на болницата и държи подобен лекар да безчинства със здравето на нашите близки. Кой й е дал тези права. Та тя е вече на възраст за памперси. Може да си остане само консултант а не палач в болницата. Моля не отивайте никога там. Не съм убедена, че може да помогне в по-тежки случай, а разрешимите не е нужно да си професор, а добър лекар.

 8. Бял списък
  Д-р Цонев, гастроентеролог болница Токуда. Изключителен човек, страхотен специалист, не претупва прегледите. Изслушва пациента, назначава изследвания и адекватно лечение. Прегледи с направление или според тарифата на болницата, ако няма такова

 9. Черен списък-д-р Недялков, Света София-хирург завеждащ геникология.Самонадеян , необмислящ нещата, безотговорен, лош следоперативен период, не работещ в екип.

  • Аз също не съм доволна от него. Предозираха ме с упойката на секциото, гледа от високо, едно име не се и опитва да запомни… но стане лу дума за пари под масата е първа писта.

 10. Искам да изкажа моето възхищение и благодарност от д-рИ.Петров-извършващ безкръвни операции чрез коронарографии .Благодарение на него моята дъщеря е жива.Тя е негова пациентка още отболнища Св.Екатерина а сега той е завеждащ кардиология в болница Токуда. Сърдечни благодарности за Човека-Доктор

 11. Списък ЧЕРЕН

  Доц. д-р Борислав Герасимов
  национален експерт по невротравми към Европейската федерация по неврология. Ръководи неврологичната клиника на университетската болница „Св. Анна“ в София.

  Каква аристократична титла за един изключителен негодник който дори си позволява да дава съвети в националните медии.Със своите „експериментални“ методи за лечение на дискова херния оставя инвалиди след себе си с обяснението „Изглежда лечнието не дава резултат при Вас“ и порой от крясъци и ругатни пред мнозината пациенти, чакащи благоволението да бъдат му се представят срещу 30 лв. на прием.Да не говрим за съпътсващите изследвания които задължително се извършват в „приятелските кръгове“ на гуруто.

  И за да го познаете отдалеч

  • Таксата под масата е вече 50 лв, а наглостта и некадърността – още по осезаеми. Шев, напълно достоен за отделението, в което работят невъзпитани, мързеливи и некадърни „медици“. Мисля, че и в Тутраканската болница работят по-добре.

   • Аз също потвърждавам, че доцент Борислав Герасимов е срам и позор за лекарската професия в България. Днес (13 октомври 2011) ходих на преглед при него, защото имам хронични ишиасни болки. Когато стигнахме до момента, в който той ми каза, че ще правим терапия с хапчета и аз му отвърнах, че не искам да приемам повече медикаменти, веднага бях безобразно изгонен от отделението с думите „Ходи при екстрасенсите да те оправят“. Аз исках просто да му разкажа какви хапчета вече съм гълтал без да има някакъв резултат, за да не ме тъпче на свой ред с други медикаменти. Никога не съм предполагал, че в България, лекар може да те изгони по такъв отвратителен начин…

   • След като платих два пъти по петдесет лева лично на въпросното „светило“ Герасимов и прие майка ми в болницата, след седмица „лечение“ я изписаха на инвалидна количка. Възмутена съм, срам за медицината е този човек – лъжец и шарлатанин – за мен.

 12. ЧЕРЕН – д-р Валери ГЕРГОВ

  Искам да се възмутя публично от д-р Валери Гергов от Първа АГ болница, София. Не го познавах, но след като ми трябваше специалист гинеколог-онколог, сдобих се с направление от личната лекарка и поех към най-близката болница с такъв специалист.

  След предварително уточняване на регистратурата за работното му време, излезнах с разрешение от работа, ангажирах и мъжа си да ме кара. Заварих д-р Гергов на път към операционната, обеща да ме прегледа по-късно. Чаках, чаках, чаках, час и половина. Осмелих се да питам сестрата дали се спазва графика за амбулаторен прием и поисках координатите на лекаря, за да се уговоря за друг ден. Той се появи, навярно предупреден, че една нахалница роптае и беше бесен. Въпреки направлението ми, отказа да ме прегледа. Тук не желая да влизам в подробности за здравните си проблеми, но все пак съм онкологично болна.

  Какъв е проблемът? Да ви призная нямаше никакви чакащи пациенти, само акушерки и лекари се мотаеха в посоченото време за амб. прием от 12-14,30 ч. Оставам с впечатление, че българският лекар е склонен да обслужи злочестия пациент-данъкоплатец само при положение, че той ще плати добре. Не уточнявам как, в частен кабинет или на ръка в държавна болница. Дали е такъв и този случай? Не знам, но нямам друго обяснение.

  С пожелание за по-хуманни лекари,

  П. К.

  • Аз съм много доволна от д-р Гергов. Няма съвършени лекари, защото все пак и те са хора. А и всичко е субективизъм, което е нормално.

  • Аз съм пациентка на д-р Гергов от 3.5 години. Той следеше моята бременност и родих при него. Страхотен професионалист. Много съм доволна. Когато разбрах, че съм бременна, нямах гинеколог, отидох при него в болницата с направление. Не ми е взел 1 лев, а ме гледаше на видеозон всеки месец. Дано да има повече лекари като него!

  • С две ръце съм срещу д-р Гергов. Той е безумно корумпиран и за да ти вземе парите е готов да ти изтипоса всякакви изследвания. Каза ми, че съм ПАП – 3-А и ми искаше още пари за нови изследвания, ваксини и т.н.
   Повторих си изсл. в друга болница – 2-ра група, потретих го, пак 2-ра гр.Освен това , той не е никакъв онколог, специалист се става с практика, той няма никаква.

   • това същият доктор Гергов ли е дето сега е на ул Дамян Груев 6 в болница Еврика?

  • През 2008г. д-р Гергов ми водеше женската консултация, после родих при него- мога да кажа, че съм изключително доволна от грижите и вниманието му.Сега отново чакам дете и отново той ме наблюдава.
   За това, че здравната ни система хич я няма лекарите не са виновни.

  • Преди два месеца родих при д-р Гергов. Колкото пъти още да забременея, толкова пъти ИЗЦЯЛО ще му се доверя. Не е нужно да се сърдите, когато някой е с предимство – било за раждане, било за операция. Не очаквайте докторите като идете веднага да ви приемат – НЕ СТАВА ТАКА. Благодарна съм, че д-р Гергов се отзова 20 минути след като му се обадих при нужда, а час и половина по-късно бях родила. Мога да кажа също, че уговорката ни беше да заплатя нормално раждане, за съжаление се наложи секцио и заплатих както бяхме се договорили. За женската консултация при него не ми взе стотинка. Всеки път имах виедозон, следеше ми тоновете…. Няма какво да обяснявам повече. Бих го препоръчала на всеки, който не обича да раздува с доктора си, а иска доктора му да му върши работа и да е професионалист. Апропо, съгласете се, че не може секи доктор да фамилиарничи с всеки свой пациент. Какво би се случило в главата му?!

   Благодаря на д-р Гергов, на д-р Кирова и целия екип на 1 АГ „Св. София“!!!

 13. След като има черни и бели списъци на лекарите защо няма такива и за пациентите. Това означава че те могат да си позволят да ни плюят а лекарите трябва да мълчат . Не е ли възможно да си създадем сайт за да виждаме и ние кои са злокачествените пациенти които са вечно недоволни и се оплакват по разни инстанции.

  • Защото след като се държите като търговци, излиза, че ние сме клиенти. Аклиента винаги има право. Да се оплачеш от търговеца-значи ти е нарушил правата. Не може да чакаш 2 часа пред кабинета и след като излезеш от там, да са те напоили с една студена вода. При Елена Иванова на пример от САНА най- примерно си занесох документа с подпис и печат за имунизациите на детето ми- жената не само че не нанесла имунизациите никъде, ами и загубила документа. Сега какво правим, а? Нея не я интересува, но мен-да.

  • ами не си мълчете ;споделете причините ,поради които хората са ви разбрали погрешно, защото все повече хора негодуват и съжаляват ,че се лутат от трън та на глог и не могат да попаднат на хора-лекари ,пък камо ли на лекари или на добри лекари ,ако ме разбирате .

  • не не е възможно, щом сте учили , дали сте и kлетва да носите отговорност за живота на хората който ви се доверяват е редно да знаем кой е кадърен и кой не и на кого да поверя живота си.

 14. Браво,колега,
  аз отдавна съм го предложил в сайта,но те не искат да го направят.И няма да искат.
  Също така предлагам,да започнем от 50:50 виновни пациенти :лекари.
  И това не възприемат.
  Браво,колега!

 15. Скъпи другарю,
  Оценява се рейтинга само на лекарите, защото ТЕ са специалистите, на които поверяваш живота си, а пациентите винаги имат право защото те живеят в своето тяло и знаят какво им е.
  Когато станеш лекар поемаш задължението да лекуваш ВСЕКИ, дори смъртния си враг – ако няма друг лекар наоколо.
  Предполагам че си „лекар в България“ (забележи има разлика с „Български лекар“). Мисленето с кепенци, липсата на европейско поведение и жаждата за пари, когато биват практикувани с години, водят до това да не желаеш пациентите, клиентите които те хранят, да те класират а да искаш ти да ги класираш.
  Кажи ми ти и този който ти казва Браво колега: на коя планета живеете. Предписвам ви лечение: 1 година стаж в САЩ сред нахакани пациенти, знаещи правата си и сред честни колеги, знаещи клетвата си. Съдебните процеси които ще си навлечете, дори за просто грубиянство (да не говорим за malpractice) ще ви научат кои сте, така както строг, но справедлив баща учи сина си като го изшива яко по врата. Хайде и дано в следващия си живот не припарите до тази професия.

  • Браво, много добре казано, но няма какво да говорим това си е съвсем друг свят.
   Там дори има ежедневни напълно безплатни медицински услуги, където можер да отиде и наи-изпадналия клошар.
   И те го приемат и лекуват.
   Да не говорим за отношение , професионализъм и т.н…..

 16. И колко казваш ти е здравната осигуровка в Щатите???

 17. Аз съм този,който казва „Браво,колега“
  1.Не говори за САЩ,щото не е само до „нахакани пациенти“.
  2.Няма да споря с теб,само ще ти кажа, като знаеш толкова и особено за САЩ,СТОИ СИ ТАМ.
  Колкото до 1-то ти изречение,ще ти кажа,че щом Бог е дал Лекарите,то…
  3.Аз съм и Български Лекар и Лекар в България.
  4.Тъкмо щях да питам“Остнаааа ли жуви ора в тоаааа сайт вааааааааааа“ и ето
  ти си се показал,ни в клин,ни в ръкав.
  Жив и здрав,че ако аз те лекувам,не ,нам.

  • ххх,
   няма ли най-сетне да се представиш, че да НЕ ти досаждаме С присъствието си на работното ти място…?!?

  • Точно заради такива като вас , ние пациентите вече подлагаме на съмнение лекарските решения !!!! И понякога обиждаме лекари , които са достойни за професията и които са такива по призвание …. По думите съдя че явно Вие не сте ….. щом казвате че ако “ лекувате , не ,нам….“

  • Това, ако е писано от лекар,тежко ни и горко…….

 18. http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2653111

 19. бял Др Драганов хирург болница Токуда- отговорен къдърен всеотдаен към пациентите си!!! има златни ръце!! спаси живота на съпруга ми!

 20. бял Др Балабанска гастроентериолог болница Токуда един млад специалист,с голяма отговорност към пациента бих и се доверила безпрекословно!!!

  • В Токуда всички са БЕЛИ и сестрите са с добри обноски

 21. бял СТ,Сестра- Таня Кирилова Икономова болница Токуда.Тази дама за разлика от много нейни колежки еотдадена на професията си.Съпругът ми бе опериран и лежа в 1 хирургия на б.Токуда! не мога да опиша с думи с колко вниматие търпениесе отнасяше Икономова !! Интересното е че в това отделение не се чувстваш виновен че си болен-всички са приветливи.а това е много важно за психиката на пациента.БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА

 22. черен дрЧаушев хирург МБАЛ Добрич, Този ако може да се нарече хирург оперира съпруга ми от камък в жлъчката! лапороскопската операция извършена некадьрно от този лекар доведе съпруга ми до 80% инвалидност! този хирург остави пациента си с2,5л жлъчна течност вкоремната кухина 10дни-не е за вярване колко трябва да си необразован за да го докара до билярен перитонит!!След 2 несполучливи операций напуснахме тази кошмарна болница ипостъпих вПравилествена болница.Не се доверявайте на ЧАУШЕВ

 23. Черен списък:

  д-р Емил Тодоров – акушер гинеколог в Транспортна болница -Русе
  д-р Светла Христова – акушер гинеколог в АГ – Русе

  Защо, вижте в публикувана моя история „Бизнес вместо професия“.

 24. Всички дебати са без смисъл , защото пациентът има САМО 4 ЗАДЪЛЖЕНИЯ,а права от 0 до &

 25. Черен-
  Националния консултант по белодробна хирургия-вече професор-Данаил Петров-т.н Дани Петров-белодробна б-ца София.Извади ми по грешка здравото 6-то ребро,защото не се беше подготвил за операцията и по памет е решил,че болното ребро е 6-то ,опита се да прикрие грешката като ме изпише,след като не му се дадох неговия колега ми извади и болното 7-мо ребро-и тези 2 операции в рамките на 10 дни.И това казват запознати била поредната му грешка породена от огромна самонадеяност.Имаше подобен случай преди няколко години с друга жена, от Пловдив,но с друг хирург и беше станала достояние на медиите.
  Та внимавайте с него !

  Черен-Стоматолога Христо Христов от София-Гео Милев
  ул Постоянство.Просто не ходете там.Дълго няма да можете да се съвземете

  Бял-Д-р Цветанка Ралчева-НОЦ-предракова диагостика-благодарение на внимателното професионално отношение към пациентите, два пъти успя да ме предпази от преминаване в 4-та ракова група .

  Бял-Професор Фани Мартинова-Пирогов-имунолог
  Много е мислеща тази жена.

  Медицината не е само зубрене.За да сте добри лекари господа,трябва да се опитвате да мислите !

  • верно ли??? ти сериозно ли??? години наред ходя при нея и една цитонамазка не ми е направила, но иначе пишеше група… интересно как си я измисляше!!! Когато други лекари хванаха , че имам дисплазия отидох за мнение при нея и и се доверих за мое съжаление…. Буквалните и думи бяха : Колегите да се научат да гледат с колпоскоп!! Нищо ти няма!! Интересно защо тогава 2 лекари преди нея и един днес го виждат и ми беше направена биопсия???? Само тя видя някаква несъществуваща рана на колпоскопа, който сигурно е на моите години, а тези на съвременните апарати не виждат??? Тази просто трябва да си скъса дипломата и да ходи да копае някоя градина, щото за гинеколог не става, за онколог пък съвсем!! Дано това, което ми причини да и се върне многогкратно за да види какво е!!!!

 26. ЧЕРЕН

  Д-р Красимир Койнов – началник на Отделение по химиотерапия към Клиника по лъчетерапия и химиотерапия, УМБАЛ „Царица Йоанна”, София !

  Ето такива „доктори“ трябва да бъдат давани на прокурор !

  Алчен, Лаком и Подкупен!!!!

  До последно той изнудваше баща ми да му дава парички… (В Държавна болница, здравно осигурен пациент с онкологично заболяване)
  знаейки много добре, че нищо не може да го спаси!!
  Баща ми почина от Рак…
  А такива като този мазен Койнов живеят от нещастието и отчаянието на хората!!!!!!!!

  • Здравейте,лично познавам Д-р Койнов само мога да ви кажа че тази Гергана която се исказва за Д-р Койнов че е лаком и т.нататък това са измислици и някои ни е платил за да говори за него обеден съм на 100% .Има неща който и парите не помагат нзависимо какво е положението .Но явно някой хора са болни на тая тема.

 27. Бял списък
  Проф. Дани Петров-гръден хирург, СББАЛ „Света София“.
  Невероятен професионалист-човек със златни ръце и голямо сърце. Жива съм благодарение на него. След отказ на всички светила във Варна да ме оперират, попаднах на проф. Дани Петров. Единствен той се нае да ме оперира., а са ми оставали няколко дни живот. Операцията е била много сложна, мисля че такава не е правена до тогава /2007 год../ След операцията много доктори ми четоха епикризата, тъй като продължих лечението, и всички се изумяваха. Не вярваха че след всичко, което е описано в нея аз съм жива и съм добре. Благодаря Ви проф. Петров. Думите ми не стигат да изразя благодарността си . Доверете му се, той ще ви помогне!

 28. БЯЛ – д-р Цветана Ралчева – онколог гинеколог. Перфектен специалист и човек!!!

 29. проф. Стаменова НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК И ПРОФЕСИОНАЛИСТ болинца Исул загуби един изключителен човек

  • Добре, че са я махнали тази нагла дъртофелница!

 30. доц. Цанкова невролог в болница Исул един изключитен човек и професионалст повече такива хора трябва да има в това отделение само тя доц. Рашева и доц. Василавева работят и разбират нещо всичко друго е гола вода.

 31. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ никога да ходите при проф. Даскалов в Исул просто този човек нищо не разбира

  • и как така преценихте това…компетентна ми недоволна жено…

  • Точно този и една тъпачка дето дори не се представи-едно плашило дето знае само да изпраща хората на оня свят
   убиха баща ми и аз им пожелавам наистина най-лошото да им се случи,живота да ги удари там,където най-много ги боли.Некадърници от „Исул „само мъртви ги изкарват,там повечето хора свършват в патологията ЗАТОВА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!Отношението им към пациента и близките му е отвратително не ги интересува дали децата на тези хора са във възраст,в която могат да приемат-БАЩА ТИ Е МНОГО ЗЛЕ И НЕ МУ ОСТАВА МН ВРЕМЕ,ЩЕ СИ УМРЕ И ТВА Е…ДОЛНИ ХОРА

   • Напълно подкрепям жената, която се изказва негативно. Бяхме при д-р Диана Цолова. Ужасна невротичка- тя е за лекуване на нервите, но от психиатър. Невероятно груба и самозабравила се. Това не са лекари. Освен добър професионалист (какъвто дълбоко се съмнявам че е) трябва да имаш подход. Да знаеш как да съобщиш и най-страшната диагноза най-малко по нормален начин, а не да крещиш и да бълваш змии и гущери. ОТВРАТИТЕЛНО отношение към хора. Явно те не са такива.

 32. д-р Вера Киркова е млада 24-25 г. невротичка изпадаща в истерия и викове представям си я след години как би изглеждала след като сега е така. Освен да смята колко дни си в болница нищо друго не може да не му дава на човек господ да го лекува тя просто нищо не разбира и неможе.

 33. Момичета, не се лъжете да ходите при д-р Арман Христамян от Пловдив. Аз бях негова пациентка 7 месеца. За съжаление минах през какво ли не. Имах раничка на шийката, ходех през ден в кабинета му и се надявах, че ме лекува, а той просто ми взимаше парите и ме плашеше с диагнозата „рак“. Отидох в София. Там ми казаха, че Христамян е направил положението ми по-лошо и се налага спешна операция. Слава Богу, всичко мина за 4 дена и сега съм добре, но този пишман-доктор го запомнете.

  • това не отговяра на истината…но у нас всеки може да пише каквото си иска…

   • Това е така , как никой не написа нещо за пишман-пациеннтите , излекувани и тотално неблагодарни…

   • Кое господине не отговаря на истината аз 7 месеца съм била негова пациентка и знаете ли с какво ми помогна с НИЩО дори стана малко по-лошо от преди и се наложи СПЕШНА операция заради такива като Вас много компетентни още жени ще минат по моя път За гинекологични операции само доцент МАРИЯ ПОПОВА

  • donika04,искам да се свържа с теб.Моля прати ми на пощата номер.Благодаря ти !

 34. Доцент Мария Попова – гр. София
  Генеколог – онколог.
  Горещо препоръчвам този невероятен човек и професионалист на всички момичета и жени. Единствената в БГ, светило от световна величина.

  Доктор Кръстинова – пластична хирургия „Токуда“
  Специализация във Франция – невероятен професионалист и човек.

  Академик – Петя Василева – офталмолог.

  • Благодарение на Доцент Мария Попова и Д-р Сидеров съм жива и здрава и сега имам и малко сладко слънчице което е на 8 месеца

 35. bql spisak-d-r DIMITAR BOQDJIEV,vatre6ni bolesti,“PALMED“grad Plovdiv.
  4eren spisak-dr.Aleksandrova 1-vo vatre6no otdelenie
  grad Pazardjik

 36. черен доц.геновева алексиева е страшно некадърна и само ще ви вземе парите не правете грешка да ходите в очна клиника визус в софия 

  • когато давате оценка на някого бъдете малко обективни , а ако плащате на лекаря мислете , че и той с пари си купува сиренето и хляба , а не с „благодаря все пак“ и подтвърлена кутия бонбони и/или домашна ракия в бутилка „ДЕВИН“ 500мл…

 37. Здравейте,
  Не знам дали поставям въпроса си на правилното място, но наистина съм много притеснена и бих желала да чуя Вашите мнения. Съпругът ми има урологичен проблем- „безобидна“ простата. Но тъй като дълго време отлага ходенето на лекар проблема вече не е толкова безобиден. Насочили сме се към Проф. Чакъров в Окръжна болница. Моля според Вас правилен ли е нашия избор? Доста се рових в Интернет, консултирахме се с познати и засега това е нашия избор. Ще очаквам Вашите мнения.
  Благодаря предварително.

 38. Spisyk:cheren
  Doctor Galia Koleva ot medicinski centyr Hiron.Moqt savet kam vas e nikoga da ne hodite v tozi centyr t.k. gledat da vi vzemat parite i da vi kajat chao dobre ste.Nqma da vi razkazvam cqlata istoriq zashtoto e mn dylga,no ako tarsite lekar homeopat NE HODETE V MEDICINSKI CENTYR HIRON!!! Lekarite homeopati chlenuvashti v ЦОРХ sa nai dobrite!

 39. Черен списък: д-р Камелия Владимирова, София, поликлиниката на ВМА. Изключително безотговорно подхожда към пациента, когато има очевидна необходимост от преглед от специалист, тя отказва направление и човек се принуждава да ползва частни услуги в здравната сфера!

  Или ако няма възможност да ползва такива услуги просто е обречен!

  Не случайно вече няма никакви пациенти – и нашето семейство се отказва от нея!

 40. Ако има два пъти бял списък бих добавила в него д-р Никола Славчев от Медицински център за психично здраве в красно село.Невероятен
  специалист и преди всичко ЧОВЕК. А един психиатър трабва преди всичко да е това.
  След много ходене по доктори и лечения без никакъв резултатд-р Славчев ме извади от огромната пропаст,към която бях тръгнала и от която спасения нямаше

 41. Най-добрият доктор, когото съм срещала е д-р Никола Славчев от Медицински Център за Психично Здраве – невероятен човек с изключителен интелект и богат опит.
  Доволна съм от него, защото с много търпение и желание да помага направи живота ми нормален и щастлив!

 42. Черен списък.
  Няма по безотговарен,груб и некадърен лекар от д-р.Василева,която от един месец работи в кардеологочно отделение на Харманлийската болница.Днес в продължение на 5 часа разиграва 80 годишен старец с тежко сърдечно заболяване като 3 пъти го го препраща в бърза помощ,вдига луди скандали на лекарите и всичко това пред болния.Със сълзи на очи стареца отказа да влезе в болница,въпреки,че е за интензивно отделение.Чакаме да стане 7ч за да си отиде така наречената лекарка за дас се погрижат за баща ми.

  • a kakvo shte kajete za d-r Krum Kacarov -gastointerolog

 43. черен спъсък
  д-р Елена Иванова
  педиатър
  САНА-София

  Недоволна съм, защото:
  1. Проявява немарливост при водене на медицинските документи.
  2. Способна е по всякакъв начин на унижи родител пред малкия си пациент, ако не дай си божи ви лекува с неправилна диагноза. Тогава да знаете вие ще сте виновни. Способна е да излъже за това, какво е говорила с вас, само с една цел – да излезе невинна при грешно лечение.
  Някак си немога да уважавам хора като нея.

  • Относно медицинската документация- алергиите може и да пропусне да ги отбележи в картона, а след 3 години тотално забравя за тях.

 44. Черен Списак:
  Хемодиализа-
  Д-р Пейо Козарев
  и
  Д-р Николова
  от болницата в гр.Бяла
  Те са лекари убийци.
  Бялата мафия – лекарите убийци не бива да останат безнаказани!!!
  Лекарската небрежност уби брат ми,който беше на 29 год.

 45. Оплаквателна книга „Сайт-БГ пациент протест“.Нищо повече

 46. Д-р Никола Славчев от Център за психично здраве.
  Изключителен специалист и професионалист.
  БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!!!

 47. Списък ЧЕРЕН
  Д–р Даниела Янева, (Окръжна болница) „Св. Ана“ – ревматолог.
  Нервна, високомерна, за нея пациента е някакво низше същество, сигурно защото бях с направление, претупва прегледа, преглежда те за 2–3 минути, а говори по телефона около 20 мин по време на прегледа. Тази жена почти не остави телефона, даже когато ми пишеше рецептата, едновременно говореше по телефона. На вратата на 30 кабинет пише д–р Янева, на ако почукаш на този кабинет излиза много ядосана и те нахоква като пастир. Откъде да знае човек, който отива там за първи път, че в съседния кабинет 31 преглеждат трима специалисти, пулмолог, ревматолог и още един, на чиято специалност не обърнах внимание, като се сменят. Единият претупва хората, после идва другия, и той така, и после третия. Ако те е пратила на рентгенова снимка, когато се върнеш с нея, висенето се повтаря отново, въпреки че тя си е в съседния кабинет 30 и кой я знае какво прави там, ти трябва да чакаш отново да свърши другия лекар с пациентите си, за да благоволи тя да се появи в 31?? Митинг от хора пред въпросния кабинет, чаках повече от час и половина, за да дойде реда на въпросната лекарка да преглежда. За първи път виждам такова нещо, трима различни специалисти да се сменят в един кабинет. Никой не се интересува от времето на пациента, ти си като някакво добиче, висиш и чакаш чинно да ти обърне някой внимание. Да, ама това не се случва, не се лъжете да ходите при тази лекарка, ще останете разочаровани. Когато ме изпрати на рентген ми каза да не искам разчитане. Беше ми много странно за какво ми е тази снимка без разчитане от рентгенолог. Каза, че имам нужда от физиотерапия, но когато я попитах може ли да ме насочи за този вид лечение, тя захапала отново телефона само просъска „не“, давайки ми да разбера, че разговора и по телефона е в хиляди пъти по-важен. Аман от такива пишман лекари…

 48. Д-р Елена Иванова е един изключително некадърен лекар. И вместо да навакса в образованието си – обвинява пациентите си. Освен това може да ви наругае пред детето- една изключително отмъстителна жена- не вижда, че не може да лекува на ниво, но винаги намесва някакви лични отношенияспациентите си, коитомогат да ви излезат през носа. Хвалите ли я- добре, но тази жена и на пръсти не може да брои, та ще лекува деца.

 49. Черен списък:
  д-р Светлана Дочева Кинкина от УМБАЛ „Св. Анна“ – София (бившата Окръжна болница) – изключително арогантна, комерсиална и некомпетентна жена! Взе ми доста пари за изследвания, които бяха иначе по клинични пътеки. Но връх на наглостта й беше, когато се опита да ме изпрати на абсолютно ненужна операция и да ме осакати завинаги. Пак за пари вероятно.
  Нямам думи да изразя мнението си и за един анестезиолог от същата болница (не му запомних името, може би от отвращение). Наложи се да ми направят абразио там. Този (вероятно надрусан, ако съдя по поведението му) тип ме подложи на всякакви словесни унижения и разни подмятания със сексуален подтекст, докато лежах гола, разчекната и завързана на операционната маса!!! Ако живеехме в нормална държава, мръсникът отдавна щеше да търка затворническите нарове! Но явно никоя от жертвите му досега не е посмяла да се оплаче…

  Бял списък:
  д-р Папукчиев – гинеколог в 25-та ДКЦ. Изключително възпитан, внимателен и компетентен лекар!

  • Напълно съм съгласна. Пациентка съм му от 26 години. Лекар-аристократ.

 50. Изключителен уролог-онколог е началника на урологията в Ракова болница, успешно лекува баща ми и цялото ми семейство! Има златни ръце!!!

 51. Черен списък

  Д-р Цветана Ралчева!! Тази трябва да и отнемат ценза да се именува доктор още по-малко пък онколог!! Нито за гинеколог става, нито за онколог и идея нямам как я държат в онкологията честно казано!!

  • Защо си така отрицателно настроена към д-р Ралчева? Питам, защото си записах час при нея и поне да знам какви са основанията ти! Благодаря

   • Сори, но не ми е известило, че е писано и едва сега видях. Настроена съм така отрицателно, защото преди 3 години след ходене по мъките отидох за мнение при нея. Отидох със видяна от 2 лекари дисплазия и отидох точно при нея защото е гинеколог-онколог. Да, ама не, каза ми, че нищо минямало, да се научат другите да гледат, което ме изуми, защото предният лекар беше готов да ми направи биопсия, но аз нямах готовност къде да я занеса… В последствие след загубени 3 години и ходене при кой ли не стигнах и до д-р Ботев за който имах добро мнение, но току що го коригирах, прочети и не му се доверявай. Та единственото добро нещо, коетонаправи за мен е да ми направи въпросната биопсия, която показа CIN 2 Да ти прилича този резултат, че нямам проблем??? И това е онколог??? 2 доктори го видяха, а тя не и нагло “ Да се научат да гледат“ Хахахаха, това е жалко подобие на онколог!! Да не говорим, че никога в частният и кабинет не ми е взимала цитонамазка ( не, че при мен показва проблема, защото съм от един малък процент жени при които цитонамазката не поакзва, но биопсията е повече от показателна) но винаги, ВИНАГИ пишеше резултат от цитология на бележката… Мисля, че съм достатъчно изчерпателна

 52. Бчл списък

  д-р Васил Ботев, гинеколог-онколог. Не просто лекар, а ЧОВЕК! Обясни ми всичко така, че да го разбере и дете, за да съм наясно със всичко което е в момента,което ме очаква и кое как ще протече. За разлика от повечето лекари които в пациента виждат само златната кокошка и се чудят как да ти вземат парите и да те изгонят по-бързичко заради следващият пациент, този лекар ми обърна невероятно внимание , обясни ми всичко и ме предразположи, по начин по който никой друг лекар до момента не е успявал. ЧУвствах се спокойна за настоящето и за бъдещето въпреки лошите изследвания…

  • Променям коментара си и го пращам в ЧЕРНИЯТ СПИСЪК Първоначалното ми добро мнение е минало. Веднъж ми обяви една цена за операция, а после ми поиска друга…. И понеже това явно не беше достатъчно не отговори на нито един мой въпрос при контролният преглед след операцията, но и това не е всичко… Лепна ми нещо при контролният преглед закойто ми поиска доста солена сума и сега съм меко казано зле. Жени, стойте далече от този „ЧОВЕК“ и „ЛЕКАР“ той е просто един търговец, койето дори не си призна вината и ме ме кара да съм мислела от къде ми е, а аз от месеци се пазя и не правя нищо и не съм Дева Мария, че да дойде от нищото това възпаление!! При прегледа е отбелязанио, че съм здрава, а някола после……. после почна ходене по мъките. Послушайте ме за Ваше добро е, ще платите куп пари, а накрая и ще Ви нарани както стана с мен, ще Ви зарази и ще Ви обвини на всичкото отгоре!ю

   • предлагам да не използвате определения за този доктор ,а просто да споделите впечатленията си ,защото противоречивите ви два поста поставят под съмнение вашата оценка – дали тя се базира на факти или на впечатления, емоции

 53. ЧЕРЕН СПИСЪК
  Доктор Константин Симидчиев, ортопед в МЦ Тримонциум, за бога хора, бягайте от там, обноски на гробар,чакръкчия, недостойно поведение за лекар, обаче с 200 кг его, свикнал да крещи на безащитни хора с изкривени крайници, който не могат да се защитят. Срам за лекарите и за мед. център Тримонциум. И след 15 години емигрантство, където ми се е налагало да ползвам мед. помощ безплатно, без дори да имам мед. осигуровка, не ми се е случвало да ми хвърлят направлението на земята и да ме го гонят от кабинет, след като съм платила 2,70 лв такса.(вероятно за това). За мен Симидчиев е просто касапин, става само за аутопсии, там поне няма кой да го слуша.

 54. ЧЕРЕН СПИСЪК

  Д-р Александрова – гръден хирург в националната болница по онкология. БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ. Това отвратително създание вече несец бави епикризата на майка ми (която оперира от рак на гърдата). Изключително арогантна, надменна, самонадеяна, алчна и зла. Такива „доктори“ трябва да се дават на прокурор. СРАМ ЗА ЛЕКАРСКАТА ПРОФЕСИЯ!!!!!!

 55. От провинцията съм.Имам нужда от професионалист в областа на неврологията.Диагнозата ми е асиметрална полиневро патия.
  Посъветвайте ме към кой невролог да се обърна?
  Предварително благодаря.

  • Препоръчвам Ви да се обърнете за компетентно мнение към д-р Тодор Цанков – от МБАЛ „Св.Анна“- бившата Окръжна болница.

   • А аз не ви!Добре е когато някой препоръчва някого да каже нещо поне!Имах възможността да съм на ТЕЛК при въпросния .Когато човек има нужда от помощ,то тя ке очаква а не са се прехвалваш сас ти си Алфа иОмега и то на 80 год…

 56. ЧЕРЕН СПИСЪК

  Българският д-р Менгеле, Ангелът на смъртта, д-р А. Къркеселян и екипа му с дежурен лекар д-р Атанасов в клиниката по Невро-хирургия в болница „Царица Йоанна – ИСУЛ“

  Точно преди една година същите престъпници преждевременно и насилственно отнеха живота на маика ми Силвия Силвестриева-Камбурова.

  Изключително безпардонен, нагъл, държащ се грубо и агресивно, aрогантен.

  Принудително я оперираха като я изкараха неспособна да взема решения, влезе в болницата сама на два крака, излезе жив труп и след 1 месец почина.

  Нека Бог да накаже убииците и дано те самите и близките им да получат същото отношение ако се наложи да потърсят лекарска помощ!!!

  • Искрено се надявам да ги накаже!!!

  • Това вече мина всички граници…може ли човека помогнал на хиляди ,да се хули безнаказано така…Малко поне се съобразявайте…

 57. Списък:БЯЛ

  Д-р Владимир Чакъров

  Гръдна хирургия

  МБАЛ „Проф.Ст.Киркович“АД гр.Стара Загора
  Няма частен кабинет и винаги е на разположение.

  При него лекарското изкуство е доведено до върховете.Отношението към пациентите е без оглед на социалния и финансовия статус-здравето преди всичко.Класически ЧИЧО ДОКТОР-изпитвам ПЪЛНО доверие към него и екипа му/подбран от него/.Животът ми няма да стигне да му благодаря за всичко!!!Върна ме от лошо място.
  Възхищавам се на етичността му-пищещите доноси срещу него по-добре честно пред себе си да се загледат в собствените си възможности,общественото мнение е оформено.

 58. БЛАГОДАРЯ на д-р А.КЪРОВ и д-р Г.СТАРИБРАТОВ
  от НЕВРОХИРУРГИЯ на „УМБАЛ СВ.ГЕОРГИ“-гр.ПЛОВДИВ
  Не мога да изкажа благодарността си към тези хора.Те спасиха брат ми,който беше в изключително тежко състояние преди около 11-12 години, и тъй като мина много време се страхувам,че съм объркала титлите или имената им,ако е така моля за извинение.
  Каквото и да напиша не мога да опиша колко съм им благодарна.Желая им здраве,щастие и много успехи.

 59. д-р ПЛАМЕНА ТОПАЛЪКОВА – личен лекар в окръжна болница Варна (ДКЦ4)
  При всяко запитване вместо да отговаря тя, отговаря майка която не е лекар и незнайно защо цъфти постоянно в кабинета й.Изключително некадърно отношение към пациентите. Нарочно не се издават направления.Всяка болест д-р Топалъкова лекува с антибиотик за гърло 😡

 60. Черен списък Мария Грозева-съдебен лекар ,раздава индулгенции за оневиняване на лекари-убийци и всякаква друга паплач

  • ОООооо, това е тая алкохоличката от делото „Белнеиски“..няма какво да се коментира повече за нея….тя е уникум!!!
   Къркана се явява на експертизи…..мие с маркуч телата,
   после оборва експертизи на Австрииски, англииски и американски съдебни експерти като смята само неиното мнение за меродавно и правилно. Ужас – пълно падение!!!

 61. Не мога да проумея , как може да се петнят абсолютно безнаказано и без основание толкова много лекари , работещи за смешни подаяния от здравната ни касичка , а наистина корумпирани гадини дори не са упоменати тук…предлагам да няма анонимност и като искаш да си истински за истината бъди такъв докрай…пишете си имената и конкретно какво е станало за да може да се провери истината и ако е наистина така – хвала ви , но ако само цапате без да знаете защо и криейки се зад анонимността си …дано Бог ви даде да се срещнете с докторите и да им се молите да ви помогнат….

  • Ами, нека почнем от тебе.
   Колкото до „здравната ни касичка“- всеки месец и внасяме чинно по 25 лева, които не са малко пари, като се има предвид качеството на услугите, които ни се предлагат.

 62. Тази Д-р Вера Киркова от болница Царица Йоана Е ЕДНА МЛАДА НЕВРОТИЧКА ПРЕДСТАВЯМ СИ Я СЛЕД ГОДИНИ КАК БИ ИЗГЛЕЖДАЛА НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕЯ ТЯ НЕ МОЖЕ НИЩО САМО МОЖЕ ДА СМЯТА ДНИТЕ КОИТО СИ В БОЛНИЦА И НИЩО ДРУГО НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И ЗДРАВЕТО ПРИ НЕЯ ПРОФ. ДАСКАЛОВ Е СЪЩИЯ КАКТО И Д- Р КЛИСУРСКИ ТЕЗИ ТРИМАТА НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО В НЕВРОЛОГИЯТА В ИСУЛ СЛЕД ПРОФ. СТАМЕНОВА ОТДЕЛЕНИЕТО ЗАПАДНА ДОКТОРИТЕ ТАМ КАТО КИРКОВА МОГАТ САМО ДА СМЯТАТ ПРЕСТОЯ В ДНИ Т.Е МАТЕМАТИКА НО ЗА ЛЕКУВАНЕ И ДУМА ДА НЕ СТАВА. ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ КАЗВАМ НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО ПРИ ТЯХ И ЗДРАВЕТО АКО СА ВИ СКЪПИ

 63. Списък ЧЕРЕН:

  Д-р Сотир Миронов
  Нервни болести – индивидуална практика
  Адрес: ул. „Николай Коперник“ № 9, ет. 1, каб. 10-А
  Тел.: 0887-871993, 971-11-37 в. 221
  Прием: 9:00 – 17:00 ч. (22 ДКЦ – ДО пЛИСКА)

  Ужас!!! Абсолютен върколак. Комунистическа Тоталитарна реликва от 50-те години на миналия век.
  отвратително отношение, работи с една джофра, медсестра ли му е незнам, която се занимава предимно с клюки,одумвания и коментиране на пациентите.
  Ако уважавате себе се по-добре не ходете там!

 64. Бял лекар
  Д-р Ваня Пианечка от 11 поликлиника София.Страхотен човек и отличен специалист.Винаги готова да помогне.Никога не ми е отказала направление или друга медицинска помощ от която се нуждая.Радвам се че преди 3 години я открих и вече съм при нея .Преди това се бях напатила от лични лекари.
  Сега знам ,че имам страхотен човечен лекар към който винаги мога да се обърна за помощ.

 65. Бял лекар
  Д-р Д.Минчев белодробна болница Гешов 19. София
  Хиляди благодарности на този прекрасен човек.Много пъти ми е помагал .Изключително умен и компетентен.Със завършени няколко специалности.Не говори много-такъв му е характерът,но страшно много мисли и успява да стигне до правилната диагноза и лечение.Абсолютно стриктен без грам меркантилност и немърливост.
  Хиляди благодарности за грижите които е положил за мен!!!!!!

 66. Искам да благодаря на:
  Гастроентрология във болница Иван Рилски София.
  Прекрасен персонал изключително мили и способни сестри.Грижовни лекари.Направиха ми безболезнена Гастроскопия.Даже не разбрах кога я направиха.А ,бях толкова уплашена защото при предишната гастроскопия ме мъчиха много.Не съм очаквала,че може да се направи толкова леко и безболезнено.
  Ако на някой му се наложи ендоскопска манипулация -искрено препоръчвам.Поставят се венозни медикаменти за упояване и понеже специалистите са много добри всичко става за секунди.
  Благодаря на цялото прекрасно отделение!

 67. Не знам колко злоба и омраза може да се събере в един човек , но ако това облекчава някого и така му олеква нека проклина когото си ще…лошото е че никой няма право на отговор , естествено анонимността не позволява да се провярат фактите и по този начин нищо не значат всякакви хейтърски изказвания , дори за тези които евентуално ги заслужават…не ми е ясен смисъла от такива форуми , може би наистина за облекчение на разни неудовлетворени същества…

 68. Черен
  Проф.Романски неврохирург в Александровска болница в София.И не само той-всичките му подчинени лекари,сестри и санитарки-поне тия,които видях за един месец престой там с майка ми!Отвратително отношение,викове,крясъци и обиди към всички болни и придружители без изключение,съчетано с кошмарна липса на елементарна хигиена!След операцията при контролен ЯМР в друг град се оказа,че тумора на майка ми изобщо не е махнат!А колко злоупотреби с лекарства,изследвания и контрастни вещества видях-просто не е истина!За повсеместната корупция да не говорим!

 69. Бял
  Др Ругизан Рагуб-гр.Разград/общопрактикуващ лекар/
  Безкрайно всеотдайна,винаги на разположение,готова да помогне!Каквото и да кажа,ще е малко!Благодаря от мое и
  ме и от името на цялото ми семейство!Др Тони Аврамов-неврохирург-гр.Варна и дрГабровски-Онкодиспансер Шумен-бориха се до последно за живота на майка ми.Благодаря!

 70. черен ,Хаджипенчева ,22 ДКЦ
  коментара е на друг пациент ,който ми сподели ,но аз и повярвах на думите
  причините да е в черния списък:
  1. предлага остарели техники – предложила лечение със суров кртоф за ранено място с дрен
  2. отказала да смени дрен : той се сменя на 2-3 дни ,а на жената бил на 4-5- нямала възможност по-рано да дойде да го сменят

 71. Списък ЧЕРЕН:

  Доктор Васил Арменков, хирург в І-ва Хирургия на УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив.
  Изключително немърлив в работата си. Мога да изброя поименно списък с поне 5 пациента получили усложнения след хирургически интервенции: инфектирани операционни рани, прорязвания и скъсвания на шевове, след оперативни инфекции протичащи с множество усложнения. Като цяло в І-ва Хирургия нивото на санитарен и хигиенен котрол и отношението на персонала е под всякаква критика, но като добавим и отсъствието на вякакво човешко отношение от страна на д-р Васил Арменков, сприхавостта и отегчението от работата, биволско самочувствие и пълно отсъствие на познания за лекарствата и препаратите спомагащи постоперационния и възстановителен процес – това вече граничи с ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

 72. az sam mnogo dovolna ot d-r 6umanov ginekolog raboti v botevgrad i v bolnica lulin.izklu4itelen specialist.do
  komentarbavete

 73. Тъмно – Черен Списък :

  Доц. Златка Стоинева, УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ – гр. София.

  Лукава, хитра и дълбоко корумпирана. Ако разбере, че не искаш да даваш рушвети се отнася към тебе по лошо и от животно.
  Изобщо цялата болница е едно мракобесно място!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: