Условия за ползване на сайта


1. Този сайт е за защита правата на пациента в България. В него се допуска публикуването на материали, изказвания, новини и т.н., свързани с проблемите на здравната сфера у нас. Отговорност за достоверността на фактите в тях, както и за последиците от тяхното публикуване, носят единствено техните податели.

2. Относно подаваните на сайта сигнали за нарушения, корупция или лошо отношение към пациенти – една от целите пред този сайт е в бъдеще да се извършват проверки на всеки отделен случай, алармиране на съответните институции, както и оказване на пълно съдействие на пострадалите за защита на техните права, но засега тези действия остават на инициативността и желанието за взаимопомощ на посетителите на сайта.

3. Авторите, изпратили материали/мнения/факти за публикуване, автоматично се съгласяват последните да бъдат обект на проверка, както и да бъдат свободно разпространявани по един или друг начин, ако това не нарушава смисъла им.

4. Сайтът гарантира запазването и третирането на персоналната информация съгласно Закона за защита на личните данни.

5. Публикуваните на сайта материали/истории/мнения/новини/предложения могат свободно да бъдат копирани, излъчвани, препредавани и т.н. , без задължително сайтът да бъде посочван като техен източник.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: